RSS

Amerikan Gansteri vie HD DVD:n hautaan

06 touko

Huomenna julkaistaan viimeinen HD DVD Suomessa eli Paramount:in American Gangster. Kyseessä on 156 minuuttinen teatteriversio. Perus DVD:llä on 20 minuuttia enemmän kestoa. Ääniraita levyllä on häviöllinen DD+. Mukana on kuva-kuvassa-dokumentti joka on kuitenkin hyvin suppea.

Linkki highdefdigestin arvosteluun

DVDPlazan tietokanta

Paramountilta jää siis julkaisematta Suomessa 3 HD DVD:tä: Beowulf, Things We Lost In The Fire & Into The Wild.

Beowulf on Euroopassa Warnerin levittämä joten se on Suomessa saatavilla Blu-ray:llä. Julkaisujen välillä on pari eroa, nimittäin Blu-ray versiossa on häviötön Dolby TrueHD ääniraita versus Amerikkalaisen HD DVD:n DD+ raita (joka kuitenkin sai 5 tähteä HDDigestissä). Lisäksi HD DVD:llä on kuva-kuvassa-dokumentti ja netistä ladattavaa lisämateriaalia jotka puuttuvat Blu-ray julkaisusta.

Things We Lost In The Fire on draamaelokuva jonka päätähtina ovat Halle Berry & Benicio Del Toro. Kuvanlaatu sai 4 tähteä mutta muuten julkaisussa tai elokuvassa itsessään ei ole kehumista.

Into The Wild on myös draamaelokuva mutta hieman laadukkaammasta päästä kuin edellämainittu tapaus. Alaska:n jylhät maisemat muodostat hyvää demomateriaalia näyttölaitteelle. DD+ ääniraita hoitaa homman riittävän hyvin koska kyseessä ei ole mikään Matrixi. Grunge:n ystävät huomatkoon että elokuvan musiikista vastaa Pearl Jam:in keulamies Edward T. Vedder. Lisämateriaalit ovat suppeat. Mukana on trailerin HD-versio ja 39 minuuttia 480i tarkkuuksista dokumenttimateriaalia ml. Eddie Vedderin haastis.

Tilaa Play.com:sta:

American Gangster
Beowulf
Into The Wild

Amazon.com:sta

Things We Lost In The Fire

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : Touko 6, 2008 Kategoria/t: Blu-ray, HD DVD

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: