RSS

Pioneerin BD-Live soitin kohta täällä

24 Elo

 

Gizmodo:sta löytyy tietoa Pioneerin BDP-09FD soittimesta. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen Profiili 2.0 eli BD-Live soitin. Toisin kuin kilpailevissa malleissa Pioneerissa on reilusti sisäistä muistia (4 Gigatavua) johon saa BD-Live materiaalia talteen.

Yhtiö suosittelee käyttämään analogisia 7.1 ulostuloja ja jokaista kanavaa kohti on oma D/A-muunnin jolloin kanavatasapaino yms. säädöt voidaan tehdä jo soittimessa. Vahvistimen tarvitsee vain toistaa äänet vastaanottamassaan muodossa. HDMI-ulostuloja on kaksi. Ne voidaan määrittää pelkästään kuvaa tai pelkästään ääntä varten jolloin häiriöiden vaikutus vähenee pitkillä vedoilla esim. videotykille. Jos ei halua käyttää analogisia lähtöjä äänet voidaan viedä toista HDMI-liitintä pitkin käyttäen suurimman mahdollisen kapasiteetin ääntä varten. Toinen vaihtoehto on viedä yksi HDMI-piuha televisiolle ja toinen projektorille.

Soitin muuntaa Blu-ray elokuvan 8-bittisen kuvan 16-bittiseksi. Nykyaikaisten televisioiden ollessa parhaimmillaan 10-bittistä ymmärtäviä tämän ominaisuuden tuoma arvo on hieman kyseenalainen. Hintaa soittimella on komeat $2200 (1490 €). Painoa soittimelle kertyy reilut 20 kg.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 24 elokuun, 2008 Kategoria/t: BD-Live, Blu-ray, HDMI, Uncategorized

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: