RSS

BBC HD aloittaa Canalilla 1.12.

07 Lok

Canal Digitalin tänään lähettämästä asiakastiedotteesta selviää että satelliittiasiakkaille tuodaan tarjolle BBC:n HD-kanava Joulukuun alussa. Samalla poistuu Perhe-paketin tilaajilta BBC Prime ja BBC Food kanavat. Niiden tilalle tulevat uudet kanavat BBC Entertainment, BBC Lifestyle ja BBC Knowledge.

BBC-HD kanavan sisältö koostuu esoteerisista brittisarjoista ja musiikkiohjelmista. Jotain tuttua ohjelmaoppaasta kuitenkin löytyy eli Heroes:in kolmas tuotantokausi pyörii parhaillaan. Blu-ray:ltä ja HD DVD:ltä kuuluisat Planet Earth ja Galapagos sarjat uusitaan ja tuoreempaa tuotantoa edustaa Oceans jossa sukellellaan Pohjoismerellä ja viidakkoseikkailuja tarjoilee Amazon with Bruce Parry. Robin Hood ja Torchwood sarjojen ensimmäiset tuotantokaudet on saatavilla suosimallasi hd-mediaformaatilla ja toiset tuotantokaudet pyörivät parhaillaan BBC-HD:lla.

Toki ohjematarjonta muuttuu jonkin verran parin kuukauden päästä tapahtuvaan skandijulkaisuun mennessä mutta sisältöä on edelleen rajatusti joten uusintoja nähdään varmaan runsaasti. Tällä hetkellä lähetysaika Briteissä on 19:30 – 00:30 arkisin ja 16:30 – 00:30 viikonloppuisin. Todennäköisesti Pohjoismaissa tulee olemaan erillinen lähetysaikataulu koska briteissä ollaan meitä 2 tuntia jäljessä.

Mainitut julkaisut:
Robin Hood: BD HD
Torchwood: BD HD
Planet Earth: BD HD
Galapagos: BD HD

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : lokakuu 7, 2008 Kategoria/t: DVB-S2

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: