RSS

CNET laittoi Battlestar Galactican ja Lostin vastakkain

15 Huh

lost-vs-besgariNörttimaailman tärkeimmät tv-sarjat eli Lostari ja Besgari oli eilisessä CNET Prizefightissa vastakkain. Videon voi katsoa HD tai SD versiona. Jos et ole nähnyt vielä BSG:n neljättä eli viimeistä tuotantokautta kannattaa varautua pieniin spoilerihin. Jos et halua tietää ketä hahmoja loppumetreillä esiintyy kannattaa vertailu jättää katsomatta.

Pari päivää sitten oli CNET:in arvostelussa LG:n BD370 Blu-ray soitin. Valitettavasti kuvanlaatu ei ollut soittimessa aivan kohdallaan. Soittimesta löytyy lohdutukseksi YouTube tuki. Yleinen mielipide kyseisestä ominaisuudesta on kuitenkin että Juutuubin selaaminen ilman näppäimistöä on hiemän kömpelöä. Soitin maksaa kirjoitushetkellä verkkiksessä 212 €.

Kovan rahan shoppaajille löytyy viedoarvostelu Samsungin BD-P3600 soittimesta. Soittimen mukana tulee 802.11n USB-tikku BD-Live materiaalin lataamista varten. Tikkua voi myös käyttää ladatakseen MP3, JPEG tai DivX tiedostoja PC:ltä. BD-Live materiaalin tallentamista varten soittimessa on 1 Gigatavu flash-muistia. Vanhan vahvistimen kanssa sinnitteleviä varten soittimessa on 7.1 kanavan analogiset ulostulot. Soitin purkaa kaikki HD-ääniformaatit. Samppa lohkeaa Gigantista 300 €:lla.

Linkit videoihin:
BSG Vs. Lost
LG BD370
Samsung BD-P3600

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : huhtikuu 15, 2009 Kategoria/t: Blu-ray, DivX, tv-sarjat, videocastit, YouTube

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: