RSS

Tarkennusta History HD uutisointiin

31 Elo

gangland-title-imageHistory HD löytyy siis huomenna Welhon XL ja HD pakettien tilaajilla kanavapaikalta 197. Wanhana Canal Digitalin tilaajana tiedote kuitenkin herätti aihetta pariin huomautukseen vaikka kanavan aloittaminen on jo muita sivustoja lukevien tiedossa. Kuvan osalta kaikki materiaali on natiivia teräväpiirtoa ja toisaalta äänet ovat Canal Digitalilla olleet stereona. Toivotaan tietenkin että kaapeliasiakkaita hemmotellaan jostain syystä paremmilla äänillä kuin lautassurffareita. Welhon tiedotteessa mainitut ohjelmat ovat kaikki vanhoja ja The Universe sarja kertoo laajalti eri planeetoista, komeetoista ja asteroideista. Avaruuskatastrofeja löytyy sen sijaan ohjelmasta Comets: Prophets of Doom. Yksi hiljattain alkanut sarja on Surviving History jossa esitellään keskiaikaisia kidutusvälineitä. Jim:lläkin mainoksissa pyörinyt Expedition Africa nähdään varmaan jossain vaiheessa kanssa teräväpiirtona. Jenkkilässä toisaalta pyörii Gangland sarja jossa kerrotaan Amerikkalaisista jengeista 70-luvulta aina nykyisiin jengeihin kuten MS-13.

Mainokset
 
1 kommentti

Kirjoittanut : elokuu 31, 2009 Kategoria/t: Blu-ray, DVB-C, DVB-S2, tv-sarjat

 

One response to “Tarkennusta History HD uutisointiin

  1. jamppa

    syyskuu 2, 2009 at 5:11 am

    no historiallinen nauhamateriaali ei varmaan ole natiivia. ja muutenkin natiivilla pitäisi kai tarkoittaa vain alusta loppuun hd:na tuotettua materiaalia.

    löytyyhän tuo kanava satelliitista muualtakin kuin canal digitalilta, joten varmaan siellä eri ääni tarjolla, jos welho käytää sitä.

     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: