RSS

Sonyn HDMI 1.4 vahvari on melkein edullinen

20 Hel

Sony:n STR-DN1010 viritinvahvistin ilmestyy Amerikassa kesäkuussa $500 (368 €):n hintaluokassa. HDMI-liitäntöjä on 4 kappaletta, joista ainakin yksi on versiota 1.4 3D-kuvan läpivientiä varten. Komponenttivideoliitäntöjä on kolme kappaletta joten vanhat Xboxit ja Nintendo Wiin saa myöskin kierrätettyä vahvistimen kautta näyttölaitteelle 1080p skaalauksen saattelemana.

Sonyn tiedote

Soppaa sekoittaa kuitenkin tieto että Sony:n omat 3D Blu-ray soittimet sisältävät HDMI 1.3 liitännän. Sonyn tiedotuspäällikkö Greg Belloni on kertonut Engadget HD-sivustolle että he eivät kutsu liitäntää 1.4 versioksi koska se ei sisällä kaikkia uuden version ominaisuuksia. Luultavasti tällä tarkoitetaan 100 Mbps nettiliittymää HDMI:n kautta ja 3D-tuen pitäisi olla kunnossa.

Leffarintamalla tuli postiivinen yllätys Clash of the Titans elokuvan suhteen nimittäin Finnkino listaa elokuvan nyt 3D-näytöksenä! Myös vanha suosikki Avatar on ollut taas otsikoissa kun James Cameron ehti lupailla 3D Blu-raytä marraskuulle johon Fox yhtiö vastasi heti että 3D on vasta konseptivaiheessa ja marraskuun julkaisua on turha pelätä. Cameron oli myös Larry Kingin haastattelussa pari viikkoa sitten ja kertoi että jos Avatar pärjää rahallisesti on syytä odottaa jatko-osaa lähivuosina. Kun Larry King osoitti pettymystä Stephen Lang:in esittämän pääpahiksen mahdollisesta puuttumisesta jatko osassa, Cameron vastasi että ”onhan meillä kloonaustekniikka käytössä”. 3D Blu-ray:lle tulee 8 minuuttia teatteriversiosta leikattuja kohtauksia.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : helmikuu 20, 2010 Kategoria/t: 3D, HDMI, vahvistimet

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: