RSS

LG toukokuussa 3D-aikaan

25 Hel

Google Documents palvelussa ilmestyneen aikataulun mukaan LG:n LX9500 ja LX6500 sarjan 3D-televisiot ilmestyvät toukokuun toisella viikolla. Samalla ilmestyy myös 3D Blu-ray soitin BD580 ja Skype kamera. Näitä edeltää kuukaudella pakkaus jossa on kahdet 3D-lasit. Viime viikonloppuna venemessuilla käyneille ilmestyy myös 72 tuumainen LCD-televisio kesäkuussa. LG:n tämän vuoden televisioiden reunat ovat vain 8,5 millimetriä paksut joten mahdollinen seinäasennus on syytä tehdä varoen!

Myös suuri osa Philipsin tämän vuoden televisiomalleista tulevat olemaan 3D-yhteensopivia. Lippulaiva 9000 sarja on kokonaisuudessaan 3D-valmis ja 8000-sarja 32 tuumaista mallia lukuunottamatta. Arkisempaan käyttöön löytyy 7000 ja 5000 sarja jotka ovat kuitenkin LED-valaistu. Siinä missä 9000 sarjassa käytettään tuhansia ledejä paikallista pimennystä varten on edullisemmissa sarjoissa valaistus paneelin ylä ja alapuolella. Valo ohjataan paneelia kohti pitkin television korkeutta. 9000-sarjassa on 400 hertsin virkistystaajuus, 8000-sarjassa 200 ja 7000-sarjassa 100. Kuten LG:n tapauksessa lähetin ja 3D-lasit myydään erikseen.

Ensi vuonna ilmestyvän Aliensin nollaosan ohjaajan Ridley Scott:in yhtiö tuottaa Philipsille sarjan lyhytelokuvia jotka esittelevät 2010-televisiomalliston tekniikoita. Videot ilmestyvät huhtikuun 8:s Philipsin cinemassa. Ohjaajien nimet ovat Greg Fay, Johnny Hardstaff, Carl Erik Rinsch, Jake Scott and Hi-Sim.

Lähde: Home Cinema Choice

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : helmikuu 25, 2010 Kategoria/t: 3D, Blu-ray, Skype

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: