RSS

Tomppa juoksee taas kesäkuussa

25 Huh

Kohta päästään taas katsomaan kun Tomppa Cruise käy takakujalla silmäkirurgilla ja ottaa virkistykseksi hapanta maitoa. Minority Report julkaistiin tällä viikolla Blu-ray:llä jenkeissä ja suomijulkaisu seuraa kuuden viikon päästä. Kuvanlaatu (MPEG-4 AVC pakattu 2.39:1) sai IGN.com:lta 7 pistettä ja Blu-ray.com sivustolta täydet 5 tähteä. Värimaailmaan on haettu synkkyyttä poistamalla muut sävyt kuin musta, sininen ja harmaa. Myös rakeisuutta on reilusti kuvassa ja ilmeisesti parissa kohtauksessa sitä alkaa kertyä hurjasti kuvan sivulaitoihin. Kyseessä on kuitenkin filmipuristinen siirros digimuotoon, jossa ei ole käytetty kohinanpoistoa tai reunaterävöitystä. Äänipuolessa (häviötön DTS-MA 5.1) ei löytynyt merkittäviä puutteita.

Lisämatriaalit löytyvät kakkoslevyltä. Näistä on teräväpiirtona noin 95 minuutin verran. Pisin (34:03) on Steven Spielberin 18 osainen haastattelu josta pääsee hyppimään muihin lisämateriaaleihin kuten kuvakäsikirjoituksiin, valokuviin ja muitten osallistujien haastatteluhin. Seuraavaksi pisin kestoltaan (14:18) on Phillip K. Dick, Steven Spielberg, and ’Minority Report’. Haastattelussa on tarinan kirjoittajan tytär Isa Dick Hackett ja mm. tuotantopäällikkö Alex McDowell.

Philip K. Dick on vastuussa monesta novellista jotka on muunnettu leffoiksi. Näihin kuuluu Total Recall, Paycheck, A Scanner Darkly sekä Blade Runner. Elokuussa ilmestyy hänen kynäilemä The Adjustment Burea jossa näyttelee Green Zonesta ja Bourne Trilogiasta tuttu Matt Damon, The Wolfmanissa nähty Emily Blunt sekä Lostista tuttu Daniel Day Kim. Parin vuoden päästä seuraa King of the Elves.

Wikilainaus: Dick kuoli aivohalvaukseen vuonna 1982, neljä kuukautta ennen hänen kirjaansa löyhästi perustuvan Blade Runner -elokuvan ensi-iltaa. Hän ehti nähdä elokuvan, ja kuvaili sen maailmaa juuri sellaiseksi, kuin oli sen kuvitellutkin.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : huhtikuu 25, 2010 Kategoria/t: BD-J, Blu-ray

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: