RSS

Tennispalatsista hevipalatsi

23 Tou

Finnkino on ilmoittanut näyttävänsä suorana lähetyksenä tiistaina 22. kesäkuuta Bulgariassa pidettävän Sonisphere festivaalin. Meidän Sonispheren ollessa tänä vuonna jonkinlainen irtiotto perinteisestä linjasta saavat kasarimenon ystävät tyytyä vähempään ryysikseen ja oksenteluun Finnkinon elokuvamiljöissä. Bulgariassa on kyseessä ensimmäinen kerta kun kasikytluvun heveimmät nimet eli Metallica, Slayer, Megadeth sekä Anthrax vaikuttavat samalla rundilla.

Lippujen hinta on 35 € ja ne tulevat myyntiin perjantai aamuna. Aikaa jolloin lähetys alkaa 22. kesäkuuta ei ole kerrottu mutta Bulgaria on samassa Itä-Euroopan aikavyhyöhykkeessä kuin Suomi joten keikkapäivää ei välttämättä tarvitse pyytää vapaaksi duunista. Kulttuurisetelit ovat myös käytössä Finnkinon teattereissa sillä rajoituksella että niitä ei voi käyttää sarjalippujen hankkimiseen.

Finnkinon syksyn 3D-tarjontaan kuuluvat Piranha 3D (27.8), Resident Evil: Afterlife (17.9) ja Saw VII (USA 22.10). REA on kuvattu Cameronin 3D-kameroilla joten moitteita täytyy keksiä muualta kuin teknisiltä osa-alueilta. Myös ykkösosassa Jovovitchin päihin potkimat zombie-koirat tekevät nelososassa paluun joka on sarjan faneille mannaa.

Toista puolta videotekniikan skaalasta edustaa Spielbergin ja JJ Abramsin ensi kesänä ilmestyvä Super 8 jossa vuonna 1979 tekiessään kotivideoita Super 8 kameralla lapset löytävät jotain pahaenteistä…

HD trailerit:
Piranha 3D
Resident Evil: Afterlife
Super 8

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 23 toukokuun, 2010 Kategoria/t: 3D, live-konsertit

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: