RSS

MAX HD:lle luvassa sisarkanava

05 Kes

MTV Oy:n täytettyä saamaansa antenniverkon ohjelmalupa Canal+ Film HD kanavalla jäi MAX HD:n tulevaisuus mietityttämään. MTV:n maksukanavien apulaisjohtaja Juha Mustonen kuitenkin vastaili epäluuloihin seuraavasti:

”koska on ilmeistä että HD tulee lyömään itsensä läpi isosti ensi vuonna, tulemme seuraamaan tätä trendiä myös omien kanaviemme puitteissa, toimiluvista riippumatta…”

Ja referoiden että satelliitissa ja kaapelissa kanavien määrä tulee olemaan suurempi kuin antenniverkossa. Linja tulee siis seuraamaan nykyistä käytäntöä jossa Maikkarin SD-kanavia on kaapelissa ja Canal Digitalilla enemmän kuin antenniverkossa.

Youtubesta löytyy kevennys MAX HD:n testilähetyksistä.

Eräs alue jossa on Suomessa tarjonnan puutetta teräväpiirtona on uutiskanavat. Poikkeuksena tähän on SuomiTV joka näyttää uutiset ja sään teräväpiirtona. Uutisten kesto on kuitenkin vain viisi minuuttia arki-iltaisin. Jenkeillä on puolestaan pyörinyt CNN HD kolmisen vuotta ja pari kuukautta sitten myös brittien Sky News kanava sai HD-version. SNHD:lla nähtyjä dokumentteja ovat: Technofile, Diana: The Final Word, Canoe Man: Rise and Fall of John Darwin sekä Pathfinders: Into The Heart Of Afghanistan. Jos muilla kuin allekirjoittaneella on kiinnostusta näitä kanavia kohtaan on suotavaa ottaa oman palveluntarjoajan asiakaspalveluun yhteyttä.

 
1 kommentti

Kirjoittanut : 5 kesäkuun, 2010 Kategoria/t: DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

 

One response to “MAX HD:lle luvassa sisarkanava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: