RSS

Korjaus Maxivision uutisointiin

10 Hel

Tehokkaammat sivustot ilmoittivat jo viikko sitten Maxisat:in IPTV-palvelun kanavalisäyksistä. Yllättävin uutuus oli BBC Entertainment HD. SD-kanavalla näytetään paljon vanhaa 4:3 materiaalia joten tuntui hurjalta että niitä ruvettaisiin näyttämään teräväpiirtona. Asioiden tarkistaminen kuitenkin osoitti että kyseessä ei ollut uusi kanava vaan typo. Briteissä on kyllä ylimääräinen HD-kanava jota täällä ei näy nimittäin BBC One HD. Kanavalla pyörii esimerkiksi YLE:lläkin nähtävä Panorama sarja. Tällä hetkellä ainoa tapa nähdä kanava Suomessa on ostamalla 3m leveä lautasantenni ja suuntaamalla se Astra 2D-satelliittiin. Kanavan sisällön on kuitenkin luvattu siirtyvän kokonaan teräväpiirtoon vasta vuoden 2012 loppuun mennessä.

Eksklusiivisia kanavia Maxivision palvelussa ovat siis kanadalainen erämiesten kanava WildTV HD sekä SVT2 HD. Jälkimmäisellä pyörii tällä hetkellä Sopranos teräväpiirtona. Ohjelmatiedoissa mainitaan vuosi 2006 joten menossa on ilmeisesti viimeinen tuotantokausi. Jakso 8 esitetään 4.3. Kulttuurin ystäville tulee torstaina 5.3. Shakespearen näytelmiin perustuva tanssinäytös jossa äänet ovat 5.1-muodossa.

Maxivisionin IPTV-palvelua harkitessa kannattaa tiedostaa että MTV:n ja Canal+:n kanavia ei pysty tallentaa. Positiivista on se, että HD-kanavia voi valita vapaammin kuin satelliitti ja kaapelitv-paketeissa. Etätallenukseen perustuva digiboksi ei tietenkään voi koskaan olla yhtä varmatoiminen kuin omalla kovalevyllä varustettu kaapelidigiboksi. Käyttäjäkokemuksia kannattaa käydä lukemassa Plazasta.

Tilaa Maxivision
Tallenuksiin liityvä tiedote

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 10 helmikuun, 2011 Kategoria/t: DVB-S2, IPTV, tv-sarjat

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: