RSS

MikroPC ruoti IPTV-palveluita

20 Maa

Maxivision on upannut sivuilleen MikroPC-lehden IPTV-vertailun. Mukana ovat Sonera Koti TV, Elisa Viihde, Maxivision sekä netin tallennuspalvelut TVKaista ja Nettidigiboksi.fi. Vertailun tuloksia vastaan rikkoen, allekirjoittaneen valinta osui näistä tällä kertaa Elisa Viihteeseen. Formulakausi alkaa ensi viikonloppuna ja toistaiseksi muut palveluntarjoajat paitsi Elisa ja Canal Digital eivät ole lisänneet F1 HD-kanavaa tarjontaansa. Artikkelissa mainittua 100:n euron aloitusmaksua ei käytännössä joutunut EV:stä maksamaan. Puhelinmarkkinoija myös kertoi että M-kanavapaketti on ilmainen 6kk ajan. M-pakettiin sisältyy MTV Max joten tiettävästi F1 HD on siihen kytkettynä lisäpalveluna myös saman ajan ilmainen. Jatkuvasti ilmaisiin lisäkanaviin sisältyy Eurosport HD.

Vertailussa kerrotaan Soneralla olevan 20 teräväpiirtokanavaa. MikroPC:n aritmetiikka tässä kohtaa hieman ihmetyttää, mutta kenties heillä on tuoreempaa tietoa kuin mitä Soneran kotisivuilla kerrotaan. Sonera:n HD-kanavapakettiin sisältyy 9 kanavaa. Canal+n HD-kanavia heillä on 3 ja Viasatilta TV1000 HD sekä MTVNHD. Näitten lisäksi heillä on oma Valioliiga HD. Näistä saadaan siis yhteensä 15 kanavaa. Soneran tarjonnasta Elisan harmillisin puuttuja on National Geographic HD. Siellä pyörii esimerkiksi tällä hetkellä kuusiosainen dokumenttisarja Alankomaiden sotilaista Afganistanissa: Dagboek van Onze Helden – De Nederlandse Missie in Afghanistan: In Memoriam.

Palataan Elisa Viihde kokemuksiin uudestaan ensi viikon F1 HD-lähetykset kokeneena sekä HD-vuokrapalvelun arvostelun merkeissä. Hinta tosiaan on 2€ kovempi HD-vuokrissa kuin Soneralla mutta tarjontaa on noin 100 julkaisua enemmän kuin Soneralla (30+ kappaletta).

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 20 maaliskuun, 2011 Kategoria/t: IPTV, tilausvideot (VOD), tv-sarjat

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: