RSS

Viasat heitteli tarjouskiviä Lasipalatsista

06 Huh

Elisalla on lauantaihin asti tarjous Viihde palvelun tilaajille jossa Viasat Kulta paketin saa puoleksi vuodeksi ~10 euron kuukausihintaan. Normaalisti paketti maksaa vajaat 40 € /kk. Tarjouksen lunastamisen yhteydessä Lasipalatsissa oli oiva tilaisuus haastatella Viasat:in edustajia yhtiön jatkosuunnitelmista.

Elisalla on Viasat:in HD-kanavista MTVNHD sekä TV1000 HD. Nelonen Pro 1HD ja Pro 2HD tulevat kevään aikana myös EV:hen. National Geographic HD ja TV3 HD kanavia ei olla näillä näkymin siirtämässä IPTV:n puolelle. Sedät kertoivat että satelliittipuolella HD-kanavien lähetysoikeudet maksavat maltaita. Jatkossa uudet HD-kanavat lanseerataan siis suoraan kaapeliin ja IPTV:hen. Pyyntö Comedy Central HD kanavan lisäämisestä otettiin vastaan ja Syfy HD pyyntö oli ilmeestä päätellen kuultu jo muiltakin asiakkailta. UFC:n 3D lähetykset eivät olleet Viasedille tuttuja, mutta kuten aiemmin tuli arvailtua, Maikkarin SD-lähetykset estävät UFC:n HD ja 3D lähetysmahdollisuudet muilla kanavilla. Urheilulähetysten sopimukset ovat kuulemma normaalisti voimassa 3 vuotta kerrallaan.

Viaplay sovelluksen kerrottiin myös toimivan Elisan boksilla kanavalla 578, mutta äkkiä tsekattuna sitä ei kyllä osunut boksissa eteen. Sieltä pitäisi pystyä katsomaan ilman lisäveloitusta Viasat:in HD-elokuvia ja jatkossa myös dokumentteja.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : huhtikuu 6, 2011 Kategoria/t: 3D, DVB-S2, IPTV, penkkiurheilu, tilausvideot (VOD)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: