RSS

Top Gear kansainvälistyy muttei vielä tarkennu

09 Tou

MTV3 MAX kanavaa aktiivisesti seuranneet tietävät varmasti jo asiasta, mutta Top Gear sarjan austraalialaisversiota on nähty ilmeisesti jo kaksi tuotantokautta tähän mennessä. Syksyllä nähdään kolmas tuotantokausi ja samalla aloittaa Top Gear US. Aiemmin kun tällä sivulla oli teräväpiirtoversioista puhetta, tuli virheellisesti sanottua, että jenkeissä Top Gear:in teräväpiirtoversio pyörii History HD:lla. Itse asiassa kyseessä oli Top Gear US, josta oli jätetty maaliite pois. BBC America HD on nyttemmin esittänyt teräväpiirtoversiota alkuperäissarjasta, vaikka siellä aluksi kirottiinkin Top Gear:in puuttumista kanavalta. Pieni toivo on siis olemassa että meillä nähtäisiin teräväpiirtoversio Top Gear US sarjasta History HD kanavalla.

Tässä vielä parit kommentit MTV Oy:n Jakelujohtajalta ja Maksukanavien Kanavajohtajalta:

”Kyllä me olemme tuoneet sen julki että teräväpiirtoversio MAXsta kyllä meitä kiinnostaisi. Asia on kuitenkin riippuvainen toimiluvista, sellaista lupaahan meillä ei tällä hetkellä ole.”

”Joo, olemme hereillä näiden kanssa. Kun kanaviemme jakelu muuttuu pikkuhiljaa HD:mmäksi, tulee suuri osa olemaan suoraan parempilaatuista tavaraa.” … ”MTV3 kanavan sijoitteluista ko sarjojen osalta en tiedä, mutta luulen että siellä esitetään vain BBC:n TG sarjaa jossain vaiheessa, kun tarpeeksi pitkä ikkuna MAXin esityksistä on takana.”

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : Toukokuu 9, 2011 Kategoria/t: DVB-T2, tv-sarjat

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: