RSS

Welhon asiakkaille NGC HD kanavat + toimiva EPG

10 touko

Welhon verkossa pääkaupunkiseudulla näkyy nyt National Geographic HD ja Nat Geo Wild HD kanavat. Tulen päivittämään Poimintoja… postaukseen kyseisten kanavien ohjelmat huomiseen mennessä. Toisena positiivisenä yllätyksenä aikaisemmat ongelmat Welhon kauppaaman ei-tallentavan Arion AC-2410VHD digiboksin suhteen näyttävät kadonneen. SuomiTV HD ei siis enää pätki ja ohjelmaopas toimii räväkästi. Jos on siis aikaisemman aiheeseen liittyvän artikkelin perusteella päättänyt olla hankkimatta Arionia, niin nyt voi jo suhtautua luottavaisemmin kyseiseen laitteeseen. Nykypäivänä ostetut televisiot toki useimmiten sisältävät Cable Ready HD-virittimen, joten ei-tallentavalle hd-digiboksille on lähinnä vain videotykkien käyttäjillä tarvetta. Arionin ohjelmistoversio on edelleen sama eli parannus tapahtui ainoastaan DNA:n ja Welhon kaapeliverkkojen yhdistymisen ansiosta.

Päivitys: Tuli näköjään innostuttua turhaan sillä SuomiTV HD alkoi taas pätkimään kun kävi välillä toisella kanavalla. EPG alkoi myös keskiviikon puolella takkuilemaan totuttuun tapaan.

Jotain huonoa pitää kuitenkin aina ”keksiä” eli National Geographic HD kanavan ohjelmatiedot ovat tanskan kielellä. Sama ongelma esiintyi ensimmäisen kerran jo monta vuotta sitten Canal Digitalilla, joten tämä ei siis ole millään tavalla DNA-Welho:n aiheuttama ongelma, vaan ohjelmistotoimittajalta lähtöisin. Kannattaa tietty jokaisen laittaa aspaan viestiä niin viitsivät ottaa asian puheeksi NGC toimittajan kanssa.

Mainokset
 
3 kommenttia

Kirjoittanut : Touko 10, 2011 Kategoria/t: DVB-C

 

3 responses to “Welhon asiakkaille NGC HD kanavat + toimiva EPG

 1. nimetön.

  Touko 10, 2011 at 6:16 pm

  Welho on nykyään Dna Welho ja sen kanavat on valtakunnallisia, ne siis näkyy pk-seudun ulkopuolellakin.

   
 2. nimetön

  Touko 10, 2011 at 9:30 pm

  Nuo kanavat ovat valtakunnallisia eikä vain pk-seudulla, tämä siksi että enää ei ole erikseen Dna TV:tä ja Welho TV:tä vaan vain Dna Welho Tv ja kaikki sen kanavat näkyvät kaikkialla Dnan toimialueella.

   
 3. nimetön

  Touko 10, 2011 at 9:32 pm

  Eivät ole vain pk-seudulle vaan nuo kanavat ovat valtakunnallisia, se mikä näkyy pk-seudulla pitää näkyä muuallakin. Enää ei ole Dnan kaapeliverkkoa ja Welhon kaapeliverkkoa vaan ne ovat nyt yksi ja sama kaapeliverkko, eli Dna Welho TV.

   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: